Elazığ Ziraat Odası

ZOBİS
Elazığ Ziraat Odası > Haberler > Ziraat Bankası Bölge Başkanı İlker Ayhan ve Elazığ Şube Müdürü Nihat Yıldırım, Elazığ Ziraat Odası Başkanı İbrahim Hacıoğulları’ı odamızda ziyaret etti

Ziraat Bankası Bölge Başkanı İlker Ayhan ve Elazığ Şube Müdürü Nihat Yıldırım, Elazığ Ziraat Odası Başkanı İbrahim Hacıoğulları’ı odamızda ziyaret ederek lisanslı depoculuk, soğuk hava deposu konularında Başkan ve üyelerine bilgilendirme yapmışlardır.

Başkan Hacıoğulları nazik ziyaretten dolayı memnuniyetlerini bildirerek teşekkür etti.Başkan Hacıoğulları nazik ziyaretten dolayı memnuniyetlerini bildirerek teşekkür etti.