Elazığ Ziraat Odası > Haberler > Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle SGK İl Müdürü ve Daire Müdürlerinden Odamıza Ziyaret

Mayıs Ayında Kutlanan “Sosyal Güvenlik Haftası” Münasebetiyle Elazığ Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Sıtkı Erman, Tarım Bağkur Şefi Harun Aktaş ve Personel Şefi Nevzat Mamur, Başkan İbrahim Hacıoğullari ‘nı makamında ziyaret ettiler.
Görüşmede, toplumda sosyal güvenlik bilincini oluşturmak ve toplumun sosyal güvenlik hakkında bilgilendirilmesini sağlamak amacıyla yapılan çalışmalar hakkında konular görüşüldü. Başkan Hacıoğulları teşkilat mensuplarının Sosyal Güvenlik Haftasını kutlayarak, görevlerinde başarılar diledi.