Elazığ Ziraat Odası

ZOBİS
Elazığ Ziraat Odası > Haberler > Elazığ Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet ERDEM olmuştur.

Elazığ Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet ERDEM olmuştur.

Sayın Yetkili; 24,08,2019 tarihinde yapılan ara seçimle Elazığ Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet ERDEM olmuştur.

Başkanımız Ahmet ERDEM'in Özgeçmişi;

1952 yılında Elazığ Yünlüce(Mürü) Köyünde Doğdu. 1978 yılında İstanbul Polis Hayatı başlamıştır. 1997 yılında Emniyet Genel Müdürlüğünde Polislik görevinden emekli olmuştur.

Elazığ Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyeliği yapmış. Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Üyeliği Devam Etmektedir. Evli ve 4 Çocuk Babasıdır.

Özgeçmiş ve fotoyu sayfamızdaki Başkanımız bölümünde paylaşılması, İbrahim HACIOĞULLARI nın değiştirilmesi hususunda gereğini rica eder hayırlı çalışmalar dileriz.