Elazığ Ziraat Odası > Haberler > İl Müdürlüğümüz, İl Ziraat Odası Başkanlığı, Çalışma ve iş Kurumu Müdürlüğü , Halk Eğitim ve Aksam Sanat Okulu işbirliği ile düzenlenmiş olan Çiftci kursları için Belge Töreni Düzenlendi

Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Toplantı Salonunda düzenlenen programa İl Müdürümüz Turan KARAHAN , Türkiye Ziraat Odaları Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Şinasi ÖZDEMİR, İl Ziraat Odası Başkanı İbrahim Hacıoğulları, Müdür Yardımcımız Vedat ERGÜN, İlçe Ziraat Odası Başkanı İzzet Demirel, Kurum ve Şube Müdürleri ile çok sayıda kursiyer katıldı.Yaklaşık 400 kişinin bulunduğu törende kursiyerlere belgeleri verilirken, Katkı sağlayan paydaşlara da plaket takdim edildi...