Elazığ Ziraat Odası > Haberler > Elazığ İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Turan KARAHAN ve Müdür Yardımcısı Vedat ERGÜN Elazığ Ziraat Odası Başkanı İbrahim Hacıoğulları ve Başkan Yardımcısı Dursun Sözlü’ yü ziyaret etti.

Ziyaretlerinde İlimizin tarım faaliyeti ile ilgili karşılıklı görüşmelerden sonra 26.04.2018 tarihinde kepçe ve alet ekipman açılışı ile ilgili istişare yapıldı. “İl Gıda Tarım Müdürü Turan Karahan ile Müdür Yardımcısı Vedat Ergün’e odamızı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.” Elazığ Ziraat Odası Başkanı İbrahim Hacıoğulları